URGENT

Bermán diu que el govern local promou una entitat independentista amb diners públics

Compartiu aquesta història

 

A principis del mes de maig es va fer al MiD una reunió de presentació de l’Assemblea Nacional de Catalunya de la ma de la Puput. Segons el portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, la trobada ha estat finançada i promoguda d¡pel govern municipal de PLF. Segons el popular, l’Ajuntament va facilitar l’emplaçament, va publicitar la trobada a l’agenda municipal i recorda que La Puput rep 3000€ anuals, pel que considera que l’equip de govern està rere aquesta entitat independentista.

De fet Bermán creu que rere d’aquesta iniciativa hi ha la regidora socialista Antònia Petit. Sobre la regidora, amb la que manté notòries diferències, Bermán va assegurar que és una molèstia pel propi PSC, pel seu marcat perfil independentista. Segons el popular gran part de la plantilla de la Policia Local està en contra de Petit, que és regidora de governació. Segons Bermán, la policia està menystinguda i critica la manca d’afectius.

El popular va assegurar que el govern municipal està esgotat i paral•lelitzat i en va suspendre la gestió del primer any de mandat. En aquest sentit va criticar el paper d’Iniciativa dins l’executiu municipal qualificant-lo de comparsa dels socialistes i afirmant que no es nota les seves aportacions.

Per contra, Bermán considera que si les converses entre el PP i el PSC haguessin arribat a bon port, els populars haguessin aconseguit canviar la manera d’actuar dels socialistes.

El portaveu dels populars considera que a l’Ajuntament hi sobra personal i demana un estudi acurat per departaments per eliminar les places sobrants. Va posar com a exemple el càrrec de confiança de l’Ajuntament. Diu Bermán que cal ser conseqüent amb la manca de diners de l’Ajuntament.

Per últim el regidor va criticar la gestió econòmica del consistori i l’apujada de taxes i impostos locals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics