URGENT

RP entrevista demà al conseller d’interior Felip Puig

Compartiu aquesta història

Aquest divendres el programa Assumptes Interns de RP abandonarà al seva principal tasca d’entrevistar els regidors de l’Ajuntament de PLF, per rebre al conseller d’interior del govern català, Felip Puig.

El conseller compartirà mitja hora d’entrevista als estudis de la ràdio per parlar, entre d’altres, sobre la seguretat a la nostra zona. En aquest sentit li preguntarem per la proposta de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí sobre la recentralització de la seguretat en pobles petits o sobre la problemàtica que viuen els bombers voluntaris i el principi d’acord al que s’ha arribat aquesta setmana.

Amb Puig abordarem el reforç policial previst a la nostra zona, un cop engegada una nova campanya turística, i sobre la implantació de la llei Òmnibus en matèria de prostitució a les carreteres.

El conseller visitarà els estudis de RP després de presidir fa uns dies la Junta Local de Seguretat de Malgrat i demà la de Blanes.

L’entrevista s’enregistrarà al matí i es podrà escoltar a després dels informatius del migdia i nit dins el programa Assumptes Interns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics