radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » El PP considera que el govern local està caduc, ambigu i basat en la ignorància del PSC

El PP considera que el govern local està caduc, ambigu i basat en la ignorància del PSC

General Política

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 758 0

 

Aquest primer any de mandat ha estat pel PP un exemple de l’esgotament del model del govern local. Segons el seu portaveu, Óscar Bermán, el govern no té sensibilitat a la problemàtica de les famílies del municipi i que en aquest any, el PSC només ha estat pendent de “comprar” a un partit polític per aconseguir la majoria absoluta i mantenir les seves polítiques de “poble faraònic”.

Segons el popular el govern local no ha estat capaç de generar inèrcies positives en època de crisi, i recorda la problemàtica a la Policia Local o que les zones industrials o les urbanitzacions estan a mitges. Segons Bermán tampoc s’està fent res per generar llocs de treball a la nostra població. El portaveu dels demana una reflexió a l’executiu per encarar polítiques més dirigides a la població

El PP s’ha mostrat sempre molt crític amb el pacte de govern. Els populars són la 2a força política a la nostra localitat, i tot i les converses que hi es van mantenir entre els socialistes i els populars per formar govern, finalment es van mantenir a l’oposició.

El PP de PLF va aconseguir un 15% dels vots a les últimes eleccions municipals