URGENT

El PP considera que el govern local està caduc, ambigu i basat en la ignorància del PSC

Compartiu aquesta història

 

Aquest primer any de mandat ha estat pel PP un exemple de l’esgotament del model del govern local. Segons el seu portaveu, Óscar Bermán, el govern no té sensibilitat a la problemàtica de les famílies del municipi i que en aquest any, el PSC només ha estat pendent de “comprar” a un partit polític per aconseguir la majoria absoluta i mantenir les seves polítiques de “poble faraònic”.

Segons el popular el govern local no ha estat capaç de generar inèrcies positives en època de crisi, i recorda la problemàtica a la Policia Local o que les zones industrials o les urbanitzacions estan a mitges. Segons Bermán tampoc s’està fent res per generar llocs de treball a la nostra població. El portaveu dels demana una reflexió a l’executiu per encarar polítiques més dirigides a la població

El PP s’ha mostrat sempre molt crític amb el pacte de govern. Els populars són la 2a força política a la nostra localitat, i tot i les converses que hi es van mantenir entre els socialistes i els populars per formar govern, finalment es van mantenir a l’oposició.

El PP de PLF va aconseguir un 15% dels vots a les últimes eleccions municipals

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics