URGENT

CiU aprova el govern al primer any de mandat

Compartiu aquesta història

 

El portaveu dels nacionalistes a l’Ajuntament de PLF, Joan Gallart, va donar un 6 a la gestió del govern en aquest primer any de mandat. Gallart, però va voler diferenciar als dos socis de govern. De fet assegura que el 6 és pel PSC i que Iniciativa es mereix un 4 de valoració d’aquests mesos. Diu el nacionalista que la feina dels ecosocialistes no es nota. Gallart considera que les carteres de cultura, governació i serveis, les que portaven els nacionalistes a la legislatura passada, funcionen igual tot i que tenen regidors amb dedicació.

Precisament el regidor ha reconegut que la patacada electoral d’avui fa un any respon al pacte de govern que durant 4 anys van mantenir de forma estable amb el PSC. Gallart assegura que els seus votants no van entendre el pacte i que això és el que els ha passat factura a les urnes.

CiU va ser la gran perjudicada en les eleccions municipals de fa un any. Els nacionalistes van passar de ser la 2a força a l’Ajuntament de PLF a ser-ne la 4a, perdent 1 regidor i a punt de perdre un segon. De fet va passar del 21% dels vots l’any 2007 al 14% l’any passat.

La davallada electoral i els problemes interns de la federació a PLF han passat factura a la formació, segons reconeix el mateix portaveu.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics