radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Tot a punt per la 2a Milla Urbana de PLF

Tot a punt per la 2a Milla Urbana de PLF

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 564 0

 

Demà a la tarda es farà a PLF la 2a edició d’aquesta prova esportiva que es desenvoluparà a l’Avd de la Costa Brava en diferents categories.

Si fa una setmana es feia la cursa dels 9 km per traçat mitxe entre rural i urbà, la milla es farà al centre de la població amb un recorregut de 1609 metres. De fet,. com explica el responsable d’esports de l’Ajuntament, Jordi Fitó, cada categoria tindrà una distància diferent començant des dels 400 metres i fins arribar a la Milla.

Així els més petits hauran de fer un recorregut de 400 metres, 600 pels prebenjamins, 800 pels benjamins i 1100 metres pels alevins.

Per participar en aquesta prova cal inscriure-s’hi la mateixa tarda de dissabte fins a una hora abans de l’inici de la competició. Segons Fitó, l’any passat els va sorprendre el gran nombre de participants i esperen repetir l’èxit de l’any passat.

La Milla urbana de PLF començarà a 2/4 de 6 de la tarda i cada 10 minuts es donarà la sortida d’una categoria diferent, fins que a 2/4 de 8 del vespre es faci el lliurament dels premis.

Per la realització d’aquesta activitat quedarà restringit el transit i l’aparcament a l’av de la Costa Brava demà dissabte entre les 2 del migdia i les 8 del vespre.