URGENT

Uns 250 corredors participaran diumenge a la 11a Cursa Popular de PLF

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge a 2/4 de 10 del matí es donarà el tret de sortida a la 11a cursa popular dels 9 km de PLF, una cursa que aplega cada any a uns 250 atletes que participen en aquesta prova atlètica.

La marxa de la nostra localitat combina traçat urbà amb camins rurals, cosa que el fa molt atractiu pels corredors que prenen part en aquesta competició.

El responsable d’esports de l’Ajuntament de PLF, Jordi Fitó, explica que es repeteix el traçat habitual i que les inscripcions es poden fer anticipadament per internet o el mateix dia de la cursa.

Aquest any, a més, també tindrà lloc la tercera edició de la cursa infantil en la que hi participen una 50a de joves corredors. Aquesta cursa tornarà a repetir la distància de dos quilòmetres i mig que els corredors més petits disputaran a partir de 2/4 de 12 . A la cursa infantil hi poden participar els nascuts a partir de l’any 1999.

La setmana que ve, dissabte la nostra localitat acollirà la segona edició de la Milla Urbana. Es tracta d’una cursa de 1609 metres al centre de la nostra localitat que es farà per categories dissabte a la tarda.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics