URGENT

Malgrat porta els comptes de l’any passat al ple

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre es celebra una nova sessió plenària a l’Ajuntament de Malgrat. El ple d’avui té 9 punts a l’ordre del dia i entre els més destacats cal assenyalar l’aprovació, si s’escau, dels comptes de la corporació corresponents a l’any passat. El govern, amb minoria, intentarà que aconseguir el suport o l’abstenció d’algun dels partits de l’oposició per poder aprovar els números del 2011 i tancar així l’exercici anterior.

D’altra banda, avui es farà oficial l’entrada al consistori de Mireia Castellà com a regidora del grup de CiU, després que en l’últim ple la regidora nacionalista Sandra Altafulla anunciés la seva renúncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament, on era regidora des de feia 5 anys.

Un altre dels punts a tractar al ple d’aquest vespre és una moció presentada des del grup del PSC. Coincidint amb una campanya de protesta dels socialistes a nivell comarcal, el PSC de Malgrat vol aprovar una moció pel manteniment de les Llars d’Infants municipals, arran de la previsió de més retallades en les participacions de la Generalitat en les subvencions que s’atorguen per cada plaça d’escola bressol.

A banda del punt de precs i preguntes, amb el que s’acabarà el plenari, també es preveu avui resoldre una nova sanció per infracció de la normativa de tinença d’animals perillosos i la presa de raó del Pla d’Espais verds del municipi presentat ara fa unes setmanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics