radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » PLF organitza un curs de seguretat alimentària

PLF organitza un curs de seguretat alimentària

COMPARTEIX-HO
, / 437 0

 

Fins el proper 27 d’abril es poden formalitzar les inscripcions per participar en el curs de formació en seguretat alimentària que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. El curs es farà en 2 dies diferents, a principis de maig, durant 4 hores cada dia. La superació del curs permet obtenir el que antigament es coneixia com a carnet de manipulador d’aliments. Ho explica Olga Gimenez de l’Area de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

La superació d’aquest curs i l’obtenció del certificat és imprescindible per treballar en qualsevol sector o activitat en la que s’hagi de manipular aliments, com ara bars, restaurants o cuines entre d’altres.

El número de places del curs està limitat a 20, pel que les persones interessades cal que s’inscriguin al Punt d’Informació de l’Ajuntament, al c/ Francesc Macià, 1, 1er pis, en horari de matins.