URGENT

Dos detinguts en un escorcoll d’un bar de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de Malgrat va detenir la matinada de divendres passat dues persones durant un escorcoll al bar Leo’s del carrer de Lope de Vega. Segons l’Ajuntament, els agents van intervenir davant les queixes veïnals, i diferents episodis d’aldarulls, alteracions de l’ordre públic i consum de substàncies estupefaents.

 

En el moment de la intervenció policial, a l’interior de l’establiment hi havia més d’una vintena de persones i els agents va intervenir catorze dosis de cocaïna disposada individualment pel seu consum. Durant l’escorcoll van realitzar-se set denúncies i van practicar-se dues detencions, una per un presumpte delicte de tràfic de drogues, i l’altra per desobediència a l’autoritat.

 

En l’actuació policial, hi van intervenir la recentment creada Unitat de Recursos Operatius (URO) i la Unitat Canina de la Policia Local.

Aquest dispositiu policial, ha estat tutelat per la Fiscalia d’Arenys de Mar i les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6, qui s’encarregarà ara de les denúncies .

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics