Nova xerrada sobre educació centrada en els àpats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Demà dimecres es fa una nova sessió de les xerrades per a pares i mares que volen donar pautes sobre educació d’infants i joves. La trobada de demà es centrarà a parlar de la dieta alimentària des del punt de vista nutricional i des d’un punt de vista conductual. Ho ha explicat la Maria Elena Tolosa, responsable de l’activitat.

La trobada serà a 2/4 de 8 del vespre al MiD, on es desenvolupen totes les trobades. Encara en faltarà una última a l’abril sobre sexualitat i al maig la sessió es dedicarà a atenció directe a famílies.

Aquestes xerrades són un servei de l’Ajuntament de PLF que sota el nom d’Escola de Pares i Mares vol donar-los eines per treballar en l’educació dels fills menors d’edat. El servei també contempla assessorament personalitzat, pel que cal demanar cita prèvia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics