URGENT

PLF, Malgrat i Sta. Susanna acolliran el campionat d’Espanya de Futbol Sala sub 16 masculí

Compartiu aquesta història

Les tres poblacions de l’Alt Maresme seran la seu d’aquest campionat que es celebrarà del 25 al 29 d’abril organitzat per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, amb 13 seleccions autonòmiques entre elles Madrid, Andalusia, València, Extremadura, País Basc, Illes Balears, Illes Canàries i l’amfitriona Catalunya.

Tot i que les tres poblacions acolliran partits del campionat, serà Malgrat el municipi on es farà la presentació i es disputarà la final del campionat. A PLF l’activitat es concentrarà al Palauet els dies de la competició al matí. Ho ha explicat Esther Torrent regidora d’esports.

Malgrat serà la seu dels principals partits per que té un pavelló amb més capacitat. La localitat veïna ha acollit avui el sorteig d’aparellaments dels equips participants, amb la presència de la regidora d’esports de Malgrat, Ana Vega, el responsable de l’organització dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, Gonzalo Azkarate, i el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, entre d’altres.

El primer partit de la selecció catalana serà contra Madrid, a Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics