URGENT

La banda de música de PLF participa a l’orquestrada de Girona

Compartiu aquesta història

 

Aquests dissabte es celebra a l’auditori de Girona la 4a edició de l’orquestrada de les comarques gironines, una trobada de músics de diferents escoles que s’ajunten per oferir concerts especials. Hi ha 3 modalitats de concert; de corda, de guitarres i de bandes. En aquesta última modalitat és en la que hi prendrà part la Banda municipal de Música de PLF.

El cap d’estudis de l’escola de PLF, explica que es tracta d’una trobada musical que culmina amb una actuació simfònica amb més de 250 músics a l’escenari.

Per oferir els concerts, ja fa setmanes que es fan assajos. En total s’han fet 3 sessions d’assaig des del febrer. Els responsables de l’escola de Música de PLF valoren com a molt positiva l’experiència d’actuar en un espai com l’auditori de Girona i que a més comparteixin escenari amb músics d’altres escoles de música.

Aquesta serà la primera vegada que l’escola de PLF assisteix a l’orquestrada de les comarques de Girona, i ho fa per la relació institucional entre el centre d’estudis local i el conservatori de Girona.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics