La palafollenca Anna Rovira, campiona de Catalunya de duatló

A principis de mes es va fer a Igualada el Campionat de Catalunya de Duatló. En categoria femenina es va imposar la palafollenca Anna Rovira, que milita a l’equip Calella Team Triatló.

Rovira va completar la prova en 1 hora, 10 minuts i 19 segons, 3 minuts menys que la segona classificada i a 10 minuts del campió masculí. En concret la prova consistia en 6 km de cursa a peu, 18 en bicicleta i 3 més de cursa a peu.

Tant sols unes setmanes després Rovira, que és periodista, va participar al campionat d’Espanya de Triatló de mitja distància, on va quedar 7a. Llavors la prova combinada prop de 2 km de natació, 90 km en bicicleta i prop de 22 a peu.

En el que va d’any, Rovira ha participat en diferents proves de duatló i triatló i ha guanyat algunes d’elles com a Granollers i Cerdanyola.

La palafollenca ja està preparant la seva participació, a finals de maig, a la Half Challenge Costa de Barcelona Maresme, on hi participarà per primera vegada.