radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » El cadet masculí de bàsquet comença la 2a fase de la lliga amb victòria

El cadet masculí de bàsquet comença la 2a fase de la lliga amb victòria

COMPARTEIX-HO
, / 527 0

 

Els palafollencs es van imposar a casa al Figueres per un còmode 65 a 52. Així comencen amb victòria la segona fase del campionat, situant-se a la 2a posició de l’estrenada classificació. Aquesta setmana buscaran la segona victòria a la pista del St. Narcís, un altre dels equips que han començat guanyant la 2a fase.

El cadet femení també ha tingut una bona jornada després de derrotar al Farners per 50 a 21. Molt més complicat serà poder guanyar al líder, el Fornells, que encara no ha perdut cap partit dels 18 disputats. Les noies del PLF porten 9 victòries i 9 derrotes.

El junior ha superat el seu examen al Palauet contra el Blanes B per 10 punts de diferència; 68 a 58. És la 4a victòria de la temporada, cosa que els situa en 9a posició.

La creu de la jornada és el sènior masculí que ha tornat a caure i de nou de forma ajustada, només de 7 punts; 62 ac 69. Aquesta vegada el botxí dels palafollencs ha estat el Sarrià de Ter. Així el PLF continua últim amb dues victòries. La propera jornada serà contra el Fontcoberta, 7e classificat amb 10 victòries i 11 derrotes.