URGENT

Blanes acull part dels campionats de Catalunya dels Special Olympics

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper cap de setmana, la ciutat serà la seu dels Campionats de Catalunya Special Olympics de Bàsquet, Tennis i Vela que es disputaran a la Ciutat Esportiva, al Club de Vela i al Club de Tennis de Blanes

En total s’espera que hi hagi més de 500 esportistes en aquesta competició.

Aquests esdeveniments esportius són possibles gràcies a la forta implicació de la ciutat amb el moviment Special Olympics Catalunya i amb la Federació Acell. De fet, en els darrers dies, el Club Tennis Blanes i la Fundació Privada El Vilar d’Aspronis han signat un conveni per tal que durant els propers tres anys les persones amb discapacitat intel.lectual puguin jugar a tennis en aquest club. Un altre conveni similar s’ha renovat entre el Club de Vela Blanes i el Club Esportiu El Vilar perquè els esportistes de Special Olympics Catalunya puguin dur a terme activitats de vela.

Els esportistes participants es repartiran en 3 categories segons les edats, a partir dels 8 anys. Les proves d’equip es faran en grups masculins, femenins i mixtes.

Les activitats es realitzaran diumenge de 10 del matí a 6de la tarda, i l’assistència és oberta i gratuïta per a tothom.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics