URGENT

El PP de PLF amenaça en fer públiques converses i missatges si el PSC minimitza l’intent de pacte

Compartiu aquesta història

 

Els populars consideren que les explicacions que va fer l’alcalde de PLF, Valentí Agustí al programa Assumptes Interns de RP, intenten minimitzar les converses entre populars i socialistes de cara a assolir un pacte de govern estable a la localitat.

En un escrit al seu blog, el portaveu dels populars a PLF, Óscar Bermán, no ha estalviat qualificatius a l’alcalde de PLF, al qui anomena manipulador, pervers i il.luminat, ja que creuen que intenta minimitzar la possibilitat de pacte i a més consideren que projecten una imatge de desesperació pel pacte per part del PP. Bermán retreu al portaveu socialista, Josep Rueda, el seu silenci davant les afirmacions de l’alcalde, ja que va ser Rueda qui va mantenir les converses amb els populars. Ho explica el mateix Bermán.

Davant d’això el popular assegura que si els socialistes no rectifiquen les seves declaracions podria fer públiques les converses gravades sense consentiment durant les negociacions així com els correus electrònics i missatges de text que afirma conservar.

Bermán assegura que els socialistes han comprat el vot d’Iniciativa i afirma que dins el grup municipal del PSC hi ha divergències i malestar intern amb faccions més independentistes. Segons Bermán els socialistes estaven dividits sobre el possible pacte i explica que la regidora del PSC Antònia Petit hauria pogut sortir de l’Ajuntament amb un pacte sociopopular.

Precisament demà, el socialista Josep Rueda serà el convidat de l’Assumptes Interns a RP, després dels informatius del migdia i nit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics