radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Francesc Alemany, d’ERC, avui a l’entrevista de l’Assumptes Interns

Francesc Alemany, d’ERC, avui a l’entrevista de l’Assumptes Interns

COMPARTEIX-HO
, / 604 0

El programa polític de RP continua aquest migdia amb l’entrevista al regidor portaveu dels republicans, just ara que estem a les portes de la presentació i el debat de pressupostos municipals, que s’espera per a finals d’aquest mes.

A Alemany li preguntarem per la postura d’ERC respecte el pressupost previst, i sobre les últimes polèmiques sorgides, tant a nivell municipal com a nivell general.

L’assumptes Interns tornarà, com sempre, un cop acabat l’informatiu del migdia i l’informatiu nit. A més aquest any, les entrevistes polítiques s’enregistren amb vídeo i les podeu consultar a través del canal del youtube de Ràdio Palafolls o a través del nostre web, radiopalafolls.cat/assumptes.