URGENT

Es penja a la presó el marit de la infanticida de Lloret

Compartiu aquesta història

Els funcionaris de pressons de Mancchester van trobar a Martin Smith, de 46 anys, penjat a la seva cel·la aquest dilluns. El jutge el va condemnar a 16 anys de presó per pederàstia el maig del 2011.

Tot i que la mort no es considera sospitosa, hi haurà una investigació per aclarir-ne exactament els detalls, com en tots els casos de defuncions dins de la presó.

Smith és la parella de la mare que, presumptament va matar els seus dos fills petits després que ell fos extradit al Regne Unit. Els dos havien fugit de les illes britàniques mentre ell estava pendent de judici per pederàstia l’any 2007, fins que els Mossos el van localitzar a Barcelona.

Segons va determinar la justícia britànica, Smith va abusar d’una nena -la filla gran de la seva parella- durant molts anys seguits i, fins i tot, va arribar a fer servir la hipnosi amb ella.

En total, l’home va ser declarat culpable de fins a onze delictes de violació, intent de violació i assetjament. La seva dona continua ingressada a la presó a Catalunya per haver matat els seus dos fills petits a l’hotel Miramar de Lloret l’any 2010.

La dona va asfixiar els dos infants amb bosses de plàstic en una habitació de l’hotel de Lloret, situat a primera línia de mar. Segons va confessar la dona, havia matat els seus dos fills per por a perdre’ls arran de la detenció del seu marit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics