radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Exhaurit el calendari “picant” del Casal de L’home de PLF

Exhaurit el calendari “picant” del Casal de L’home de PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

Seguint l’exemple d’altres iniciatives, a principis d’any, el Casal d’homes de PLF va editar un calendari picant, en el que es mostren 12 socis de l’entitat sense samarreta i en diferents llocs de la nostra localitat.

Aquest calendari havia de servir per donar a conèixer aquesta associació local. El president del Casal d’homes de PLF, Xavier Menacho, explica que a diferència dels calendaris dels bombers i d’altres, el del casal d’homes de PLF retrata els homes normals.

El calendari, sufragat íntegrament per l’entitat, es va presentar a principis d’any en un acte en el que ja es van vendre la majoria d’exemplars.

En aquests 10 dies s’han exhaurit els més de 50 exemplars que s’han editat, i l’entitat medita si fer-ne un nova tirada o mantenir l’expectativa per a un nou calendari per l’any que ve.

El Casal d’Homes de PLF celebra amb aquest calendari el seu segon aniversari. En aquests dos anys han fet diferents activitats culturals i participatives, com concerts o gimcanes de bars. El Casal de l’home s’ha mostrat molt crític amb l’Ajuntament de PLF i denuncia que el consistori s’ha negat sistemàticament a col·laborar amb ells i que, fins i tot, no han parat de posar traves al desenvolupament de la seva tasca.