URGENT

Els veïns desallotjats a Blanes podran tornar a casa la setmana vinent

Compartiu aquesta història

Les tasques a l’edifici descalçat de la rambla Joaquim Ruyra de Blanes per culpa de les pluges de finals d’octubre continuen avançant i l’Ajuntament preveu que els veïns que encara hi ha desallotjats podran tornar a finals de la setmana vinent. Així ho va explicar l’alcalde Josep Marigó, que va destacar que ja s’han enllestit els treballs principals als fonaments i que ara s’actua en els desperfectes de l’interior dels pisos. Així, els deu veïns encara desallotjats podrien acabar tornant més d’un mes i mig després de l’incident.

Cal recordar que les fortes pluges de mitjans d’octubre van provocar el descalç i es van desallotjar primer unes 21 persones la nit del 26 d’octubre i una quinzena més al cap de dos dies. La gran majoria, però, ja va tornar a principis de novembre.

Per altra banda, l’alcalde i altres membres del govern municipal es van reunir dimecres amb el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per plantejar diverses qüestions que afecten a Blanes. En la trobada es van posar sobre la taula dos dels temes que aquestes darreres setmanes han estat de més actualitat a la població com són l’edifici descalçat de la rambla Joaquim Ruyra i la neteja de les diferents rieres que han ocasionat inundacions importants. Segons va destacar l’alcalde, van detectar “bona voluntat” per part de l’Agència i creuen que si segueixen treballant es podrà trobar una solució als problemes.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics