URGENT

Els llums de Nadal de PLF es posaran en marxa el proper dimarts

Compartiu aquesta història

Com cada any, i coincidint amb el pont de la Puríssima, l’Ajuntament de PLF posarà en marxa la decoració de Nadal el proper dimarts dia 6 de desembre.

Les llums, que estaran enceses a partir de les 6 de la tarda i durant tota la nit, es mantindran fins passat reis.

Com és habitual la zona amb més motius nadalencs és la del centre, on es concentra l’activitat comercial de PLF. Els barris i St. Genís, com també les urbanitzacions, tindran algun element decoratiu de Nadal com els anys anteriors.

El regidor d’obres i serveis de PLF, Josep Rueda, explica que bàsicament s’ha mantingut la decoració dels anys anteriors. Només s’han substitut aquells elements lumínics que eren menys sostenibles i que consumien més per altres de baix consum.

La novetat més destacada és la incorporació d’una nova frase al·legòrica i reflexiva al conjunt de frases que ja es pengen des de fa anys a la localitat com a decoració nadalenca.

La nova frase diu “crisi és perill i oportunitat” i fa referència al pictograma amb el qual els japonesos escriuen crisi.

Al Japó s’utilitza dos caràcters junts. Un és el de perill i l’altre el d’oportunitat.

L’any passat es va estrenar un altre il·luminació amb els nombres primers com a protagonistes.

Tota la decoració de Nadal es va exposar aquest hivern passat al Centre d’Art Sta. Mònica de Barcelona, per la seva singularitat.

La majoria de municipis encendran les seves llums de Nadal aquest cap de setmana o durant el pont de la Puríssima.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics