URGENT

Al desembre s’obrirà el termini per sol·licitar els pisos de lloguer de protecció oficial

Compartiu aquesta història

Divendres es va explicar com funcionarà l’adjudicació dels 38 pisos de protecció oficial que s’estan finalitzant a tocar de la biblioteca.

A partir de desembre s’obrirà el període de presentació de sol·licituds i no serà fins a finals de gener quan es faci el sorteig.

Seran habitatges destinats a 3 col·lectius determinats. D’una banda per a persones majors de 65 anys, per a joves menors de 35 i per a famílies amb necessitats específiques com ara monoparentals, o nombroses. Dels 38 pisos, com explica la regidora de Serveis Socials de PLF Dolors Agüera.

Aquests habitatges tenen una superfície d’uns 60 metres quadrats i tots inclouen plaça d’aparcament i traster. Aquests pisos costaran un màxim de 400€ al mes i, com explica Agüera, caldrà estar empadronat a PLF amb un mínim de 3 anys.

Si no hi ha prou sol·licitants es baixaria el llindar a 2 anys i successivament.

Segons Agüera, a partir d’aquesta setmana es començarà a repartir uns díptics informatius sobre la promoció d’aquests pisos socials que ha construït i gestionarà l’empresa Visoren.

Les previsions són que, paral·lelament al període de sol·licituds, es faci una jornada de portes obertes per tal que es puguin visitar els nous habitatges de protecció oficial. Seria el dia 11 o 12 de desembre.

Els inquilins podrien anar a viure als nous habitatges a partir del mes de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics