URGENT

Els forns ja dispensen el pa amb els missatges contra el maltractament de les dones

Compartiu aquesta història

 

Demà es el dia internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones, una jornada de reivindicació i conscienciació sobre aquesta problemàtica. A PLF aquesta jornada es treballa des de diferents aspectes. Fa uns dies que l’Ajuntament va col·locar unes siluetes de dona amb missatges i reflexions en diferents punts de la localitat.

Aquesta setmana, a més, quan es va a comprar als forns, les bosses del pa incorporen un missatge de sensibilització envers aquesta violència. Totes les bosses inclouen un adhesiu amb el lema” per a moltes dones, la violència és el pa de cada dia”.

Aquesta campanya compta amb la col·laboració dels forns de pa de la nostra localitat i de l’ACEP.

Per la seva el casal de la Dona ha organitzat per demà una xerrada participativa sobre la violència de gènere,. La trobada vol treballar a través de dinàmiques de grup, com detectar les relacions afectives problemàtiques, com evitar-se. També es vol fer incidència en els diferents tipus de violència no només amb el físic, sinó també el psicològic o social.

Acabada la xerrada es servirà una xocolatada pels assistents.

La xerrada, que anirà a càrrec de la professora de Riki Irene Garcia Castilla, començarà a 2/4 de 7 de la tarda al casal de la dona de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics