radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dilluns, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDilluns, 19:30-20:00
Inici » Nova derrota per la mínima del sènior de bàsquet

Nova derrota per la mínima del sènior de bàsquet

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 413 0

Incomptables són ja les derrotes d’un o dos punts que ha patit el sènior masculí de bàsquet de PLF.

L’última ha estat aquest cap de setmana quan l’equip no ha tornat a encaixar una derrota per només 2 punts contra el Llança; 75 a 77.

Aquestes derrotes desmoralitzadores condemnen als palafollencs a ser cuers de la classificació sense haver guanyat encara cap dels 10 partits jugats.

El júnior tampoc ha tingut sort i ha caigut dolorosament contra el Llagostera per 29 a 77. Aquesta derrota els deixa 10s a la taula a l’espera del duel amb el Blanes d’aquest cap de setmana. Els gironins són 8s a la taula i podria ser una bona opció per recuperar la confiança.

El cadet masculí és l’únic que ha guanyat aquest cap de setmana el seu partit. Va ser contra el Lloret i per 79 punts de diferència; 105 a 26. Això deixa a l’equip a la part alta de la classificació. Ara mateix són 3rs i la setmana que ve jugaran a la pista de l’Hostalric.

El cadet femení, per la seva part ha perdut a casa contra el Fornells, 37 a 81 i continua sense retrobar el bon estat amb el que van començar la lliga sent la revelació del club palafollenc. Una bona opció serà aquesta setmana contra el Bescanó, penúltim classificat.