URGENT

El PSC guanya les eleccions a PLF per la mínima

Compartiu aquesta història

Tot i perdre més de 900 vots respecte les passades eleccions generals, els socialistes han aconseguit imposar-se a les eleccions d’ahir a la nostra localitat. Els socialistes van acumular 1.182 vots i es van imposar al col·legi electoral de St. Lluís.

El PSC va alçar-se amb la victòria amb un resultat molt ajustat ja que va només va treure 13 vots més que CiU, que va ser la segona força és votada a les eleccions d’ahir.

Els nacionalistes van sumar 300 vots respecte a les eleccions del 2008, amb 1169, i van donar la sorpresa en imposar-se al centre electoral de Les Ferreries.

El PP va aconseguir 921 vots, mantenit-se com a tercera força política a les eleccions generals a PLF. Els populars, que van aconseguir uns 200 vots més que fa 3 anys, va imposar-se amb claredat al col.legi electoral de St Genís.

Iniciativa va sobrepassar a ERC en el podi electoral de PLF. Els ecosocialistes van quasi duplicar els resultats de fa 3 anys i van aconseguir 318 vots. Els republicans han quedat com a 5a força a les generals amb 293 vots, el que suposa una davallada d’una 30a de sufragis respecte el 2008.

A Les Ferreries, on es va registrar una participació de prop del 70%, la formació més votada va ser CiU, seguida del PSC i PP. A St Lluís, amb un 64% de participació va guanyar amb claredat el PSC, seguit del PP i de CiU. A St Genís, on van votar 6 de cada 10 possibles votants, va guanyar clarament el PP, seguit de CiU i el PSC amb la meitat de vots que els populars.

Els comicis també ens deixen a PXC com a 6a força a PLF amb 170 vots, consolidant els resultats de les passades eleccions municipals.

En total a PLF van votar 4409 persones, el que representa una participació del 67.7%, és a dir que 2 de cada 3 electoral de PLF van votar en els comicis generals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics