URGENT

Aquest vespre una 30a de palafollencs participaran al Banda Ampla.

Compartiu aquesta història

El programa de debat de TV3 acollirà avui entre el públic a una 30a de veïns de PLF que participaran a l’edició d’aquest vespre, que girarà entorn a les motivacions i a les vocacions.

De fet, fonts del programa han informat que l’edició d’aquest dijous preveu parlar sobre si ens dediquem professionalment a allò que ens agrada, sobre si comencéssim a estudiar demà, escolliríem per vocació o per possibilitats de trobar feina o sobre si s’han de prendre les decisions amb el cap o amb el cor, entre d’altres.

Fa unes setmanes el programa es va posar en contacte amb l’Ajuntament per tal de convidar als veïns de la nostre població a participar al Banda Ampla. Avui també hi haurà públic vingut des de Sentmenat. Com a convidats especials hi haurà el ginecòleg Santiago Dexeus, l’exjugador de bàsquet Jordi Villacampa i la cantant Marina Rossell

El programa, presentat per Lídia Heredia, comença a les 23h de la nit i dura una hora i mitja.

Altres municipis veïns com Pineda, també participaran en aquest programa en properes edicions.

Els participants al debat d’avui sortiran al vespre en autocar per estar a TV3 a la nit pel programa que es desenvolupa en directe des dels estudis de la televisió catalana a St. Joan d’Espí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics