URGENT

L’ACEP sorteja 1.600€ per gastar-se a les botigues de PLF i una panera

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns ha començat la campanya de Nadal de l’ACEP, l’associació de comerciants i empresaris de PLF, que enguany regala 4 premis de 400€ cadascun per gastar-se a la 30a de botigues associades a l’entitat.

A més també es sortejarà una panera entre tots els participants a la promoció. Aquesta panera, amb diferents productes, també està valorada en 400€.

Aquesta setmana s’han començat a repartir les butlletes per participar al sorteig. Per cada compra feta a les botigues associades a l’Acep es segellarà la butlleta que un cop plena, ja podrà participar en el sorteig dels 5 premis que es farà el dia 1 de desembre en directe a RP.

Cada butlleta ha de tenir els segells d’un mínim de 3 comerços diferents i un màxim de 2 segells per comerç i en cap cas hi podran participar els menors d’edat.

El dissabte dia 3 de desembre serà el dia que els guanyadors dels 400€ s’hauran de gastar els diners en les botigues de l’ACEP acompanyats d’un dels membres de l’associació de comerciants que anirà pagant les despeses dels guanyadors. Les úniques condicions pels guanyadors és que s’han de gastar aquell matí i que no es pot sobrepassar els 50€ per botiga.

Aquesta promoció de Nadal, que ja ha començat i que s’allargarà fins el dia 30 de Novembre, compta amb la col·laboració de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics