URGENT

El ple d’avui tractarà l’entrada d’Iniciativa al govern i les ordenances municipals

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, a partir de 2/4 de 9 del vespre, hi ha una nova sessió plenària, la corresponent al mes d’octubre, però que s’ha endarrerit fins aquesta primera setmana de novembre. El ple d’avui té 13 punts a l’ordre del dia entre els quals hi ha la incorporació al govern del regidor d’Iniciativa, Joan Andrés Osorio. Avui es farà la modificació de les delegacions de govern als regidors i també el règim de dedicació i de retribucions econòmiques, ja que Osorio passarà a tenir dedicació exclusiva a l’Ajuntament. L’ecosocialista s’ocuparà a partir d’avui de les carteres de Joventut, Agricultura i compartirà la de Medi Ambient.

Després d’això es debatrà les ordenances municipals, és a dir, la configuració dels impostos i taxes que depenen de l’Ajuntament. Avui es decidirà si s’apugen els impostos locals com l’IBI, les escombraries o l’impost de circulació entre d’altres.

Avui es tractarà a més 2 mocions d’Esquerra Republicana. Una que demana la derogació de la llei que no permet als municipis el cobrament de l’IBI a les concessionàries de les autopistes. L’altre moció, que ja van intentar tractar en el passat ple, demana que els regidors deixin de rebre compensacions econòmiques per assistir a plens i a juntes de govern.

Un altre dels temes que, segur, apareixeran al plenari d’avui serà el suposat acomiadament de tres treballadors de la brigada municipal i que el PP ha denunciat per ser improcedents i per respondre a motivacions polítiques.

El ple d’avui s’emetrà en directe per RP i radiopalafolls.cat des de l’Ajuntament a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics