URGENT

Comença el judici per l’assassinat d’una turista italiana a Lloret el 2008.

Compartiu aquesta història

Ahir va començar a l’Audiència de Girona el judici contra Víctor Díaz, el cambrer acusat de violar i assassinar a Federica Squarisse, una turista italiana a Lloret de Mar l’estiu del 2008.

L’autor confés del crim, el cambrer uruguaià conegut com ‘el Gordo’, s’enfronta a 30 anys de presó pels delictes d’assassinat i agressió sexual contra Federica Squarisse.

El fiscal sosté que Díaz va violar la noia aprofitant que havien sortit de festa i que anava molt beguda. Quan la víctima li va dir que el denunciaria, Díaz la va estrangular i va amagar el cos entre uns matolls. L’Ajuntament de Lloret es presenta com a acusació popular en aquest cas.

D’altra banda, els dos turistes que aquest cap de setmana van ser apunyalats a la vila van rebre l’alta ahir mateix.

 

Els Mossos continuen amb la investigació sobre els fets i encara no hi ha detinguts. Les primeres hipòtesis apunten que la baralla s’hauria produït entre joves de la mateixa nacionalitat.

També a Lloret s’ha detingut aquest cap de setmana una parella d’estafadors italians, que es van apropiar de joies valorades en més de 200.000 euros. Les van pagar en bitllets falsos en una transacció feta a Barcelona.

 

Els dos presumptes estafadors, especialitzats en aquesta tècnica i detinguts anteriorment tant en l’Estat com en altres països d’Europa, van ser detinguts a Lloret, on vivien des de feia tres anys.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics