radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Un mort i un ferit greu en un accident de moto al centre de Malgrat.

Un mort i un ferit greu en un accident de moto al centre de Malgrat.

COMPARTEIX-HO
, / 594 0

Aquest dissabte sa la tarda una persona ha mort i una més ha resultat ferida greu en un accident de moto que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda al carrer Passada de Malgrat de Mar. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat dues unitats al lloc del sinistre per assistir les víctimes, una motocicleta s’ha accidentat quan faltaven pocs minuts per les set de la tarda.

A conseqüència de l’accident, del qual se’n desconeixen les causes, un noi de 18 anys ha mort i una noia de 16 ha resultat ferida greu i ha hagut de ser traslladada a l’Hospital Sant Jaume de Calella.

Segons algunes fonts l’accident es podria haver produït quan la motocicleta intentava avançar per dalt de la vorera en aquest carrer de la població.