radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Diumenge acaba el Festival Internacional de Bandes de Malgrat.

Diumenge acaba el Festival Internacional de Bandes de Malgrat.

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

El cap de setmana passat va finalitzar la primera part del festival destinada als grups de concert, i aquest diumenge acabarà la segona i última part, que inclou la competició de les Marching Show Bands i Majorettes.

En aquesta modalitat hi participen 5 bandes de música vingudes d’arreu d’Alacant, València, Tarragona, Màlaga i Itàlia i 4 bandes Majorettes vingudes de República Txeca, Barcelona, Madrid i Girona.

Durant aquesta setmana s’han fet exhibicions, concerts i cercaviles i aquest cap de setmana arriba la competició. Demà dissabte es farà la competició al camp municipal d’esports. A les 11 començaran les bandes de majorettes i a la tarda serà el torn de les Show Marching Bands.

Diumenge es farà el lliurament de premis al Parc de Francesc Macià a partir de les 11.

Des de l’Associació Internacional de Marching Show Bands s’ha emès un informe favorable sobre l’organització del Festival Malgratenc, la qual cosa possibilita la seva entrada al circuit internacional.