radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » Renfe viu avui la segona jornada de vaga parcial al matí i al vespre.

Renfe viu avui la segona jornada de vaga parcial al matí i al vespre.

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1232 0

El sindicat CCOO ha convocat aturades parcials al servei de Renfe per aquest dijous com a protesta al pla de viabilitat per als serveis de Mercaderies i Logística que ja va suscitar les aturades aquest passat dilluns.

Per avui s’han programat aturades entre les 11 del mati i les 3 de la tarda i entre les 6 i les 10 del vespre.

Renfe informa que el 75% dels trens de Rodalies circularan en els trams d’hora punta afectats. El 65% dels trens de Mitjana Distància per a connexions interurbanes circularan durant les franges horàries afectades per la vaga, mentre en Alta Velocitat hi haurà un 73%.

A la línia del Maresme, les afectacions començaran als combois amb destí o finalització a Calella, per tan els trens que passen per Malgrat o Blanes es mantenen iguals que un dia qualsevol, ja que formen part dels serveis mínims .

Renfe ha recordat en una nota que l’únic sindicat que ha convocat la vaga és CCOO i que la resta dels sindicats representats al comitè d’empresa, no recolzen la convocatòria.

El nou pla de viabilitat per als serveis de Mercaderies i Logística de Renfe suposa la constitució de noves societats mercantils especialitzades per mercats, de titularitat pública, i obertes a la participació privada fins a un màxim del 45%, ha puntualitzat la companyia ferroviària.

CCOO es queixa que aquest pla afecta a les condicions de treball dels empleats de la companyia.