radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Acaba el dispositiu policial d’estiu a Lloret de Mar

Acaba el dispositiu policial d’estiu a Lloret de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 1257 0

Aquest dispositiu especial ha vigilat els carrers de la localitat aquest estiu, i ha permès detenir a diferents infractors, bàsicament per consum d’alcohol a la via pública, intent de robatori, venda de drogues, prostitució, etc.

L’Ajuntament assenyala que ha baixat l’afluència de turistes, ara que ja hem superat la primera quinzena de setembre i freguem la fi de l’estiu. Tot i això, es mantenen les patrulles mixtes entre policia local i mossos, així com altres mesures engegades arran dels incidents provocats a principis d’agost en aquesta localitat.

El consistori argumenta que el dispositiu té sentit quan hi ha molta gent, però recorda que encara es continuarà vigilant les carrers de Lloret. De fet el consistori aposta per mantenir aquest dispositiu especial en la propera temporada turística.

Els incidents de fa un mes a Lloret van posar en alerta als cossos policials que van haver de desplegar un dispositiu especial per controlar la sortida de les discoteques i bars de la zona d’oci del centre de la població. Des d’aquest dispositiu, la conflictivitat ha disminuït, tot i que no ha desaparegut del tot.

 

Nova Ràdio Lloret / Ràdio Palafolls