URGENT

El moviment dels indignats arriba a PLF.

Compartiu aquesta història

(imatge de portada; indignats de Badalona)

Demà divendres està prevista una primera trobada dels indignats de la nostra localitat. A través de les xarxes socials s’ha convocat als palafollencs que desitgin una democràcia més participativa i justa a una primera mobilització a la plaça de l’Ajuntament.

Emmirallada amb els moviments sorgits el 15M en places com la de Catalunya a BCN, o la del Sol a Madrid, el moviment dels indignats de PLF vol portar el debat de regeneració de la democràcia a la nostra localitat, com ja es fa a Malgrat , Pineda, Tordera o Blanes.

La convocatòria a PLF s’ha fet a través del facebook, que juntament amb el Twitter, s’ha convertit en la plataforma utilitzada per impulsar les mobilitzacions arreu.

La primera trobada en la que s’ha de consensuar futures actuacions es farà a partir de les 7 de la tarda a la pl. Major, davant les portes de l’Ajuntament.

A Malgrat continua el moviment actiu. Ahir es va fer una nova assemblea a la plaça de l’església en la que es va decidir continuar amb l’acampada a la zona de Can Feliciano.

Els indignats de Malgrat s’han desmarcat de les accions violentes d’alguns manifestants a les portes del Parlament de Catalunya ahir al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics