radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Dos ferits en un accident laboral a PLF

Dos ferits en un accident laboral a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 517 0

 

Dos operaris d’una empresa de Malgrat, especialitzada en refrigeració industrial,  han resultat ferits en un accident laboral aquesta tarda dins una nau industrial del carrer Estany Bufador de PLF, prop de l’antic institut.

Segons sembla els dos operaris estarien muntant una gran cambra frigorífica de gran format en aquesta nau industrial quan, cap a quarts de 6 de la tarda, haurien caigut de l’elevador que estaven manipulant des d’uns 8 metres d’alçada, segurament al cedir una de les plaques que estaven instal.lant.

Lloc de l'accident. FOTO:RP

Segons fonts presencials un dels dos operaris estaria en estat greu i ha hagut de ser traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron de BCN amb helicòpter medicalitzat degut a la gravetat de les seves ferides.

L’altre ferit ha estat traslladat per carretera a l’Hospital St. Jaume de Calella, segons fonts policials.

A hores d’ara es desconeix què ha provocat l’accident en aquesta nau industrial de PLF, a la que han actuat tant 3 dotacions dels mossos d’esquadra, 3 ambulàncies, un helicòpter i dues dotacions de la Policia Local.