URGENT

Demà arriba una nova edició de la fira d’Artesania de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Una 70a de parades ompliran demà el centre de PLF en una nova edició de la Fira d’Artesania de Primavera, organitzada per l’Acep, i que, com és habitual, es situarà al carrer Major, Avd Costa Brava i un tram del carrer Francesc Macià.

A la fira es podrà trobar des d’articles d’alimentació, com embotits, pans o coques, i altres articles artesanals des de joguines, arracades o roba. Ens ho ha explicat Francesc Tresserras, responsable de l’Acep.

L’edició de demà serà la 4a de la fira que abans es celebrava el mes de juny, però que es va canviar per aconseguir més presència de parades i visitants.

La fira de demà està organitzada per l’ACEP, que alhora juntament amb RP organitza la Fira TotCanvi, o la de complements de Nadal al Novembre. Segons el seu president la intenció d’aquestes fires és dinamitzar el comerç local.

La fira de Primavera de demà començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 8 del vespre, hora en la que començarà la transmissió de la final de Champions al teatre.

La Policia Local ha informat a més que els carrers del centre de la localitat estaran tallats al trànsit i restringit l’aparcament mentre duri la Fira d’artesania de Primavera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics