URGENT

Les noies del bàsquet acaben la lliga amb una victòria contra el Tossa.

Compartiu aquesta història

 

L’últim partit de la temporada no tenia gaire història, ja que les palafollenques s’enfrontaven a les últimes classificades i no van tenir problemes per guanyar-les còmodament de 27 punts: 20 a 47.

Les noies ja no tenien opcions d’aconseguir una plaça per la lligueta d’ascens i encaraven el partit tranquil·lament com a final d’una temporada que ha estat de les millors dels últims anys. De fet el bagatge final ha estat de 21 victòries i 5 derrotes, la majoria d’elles en el tram final de la campanya, quan l’equip ha tingut algunes jugadores lesionades.

Al final les noies acaben la temporada a la 3a posició.

L’amateur de futbol va guanyar per la mínima a casa contra el Maçanet. Ara són 5s a la taula i la setmana que ve jugaran contra els 4ts, el racing blanenc.

En futbol Sala, aquest cap de setmana només ha jugat el Sta. Maria que ha perdut per 6 a 7 al Palauet contra el St. Hilari. Aquesta derrota els situa en 9a posició i la setmana que ve visitaran la pista del Puigcerdà, actuals 2s classificats.

El St. Lluís no ha jugat el cap de setmana. Ho va fer entre setmana per recuperar un partit endarrerit que van guanyar 2 a 3 contra el St. Cebrià. El proper partit serà a Cardedeu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics