radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Demà comencen les preinscripcions al Casal d’Estiu municipal

Demà comencen les preinscripcions al Casal d’Estiu municipal

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1383 0

 

Fins divendres de la setmana que ve els pares que vulguin inscriure els seus fills al Casal d’Estiu 2011 ja poden tramitar les preinscripcions a l’edifici de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls.

Aquest 2011 el Casal d’Estiu tornarà a estar dividit en dos torns. El primer pel mes de juliol i el segon pel mes d’agost, en torns de matí o tarda, i hi podran participar els nens i nenes que hagin cursat enguany des de P3 a 6è.

Els preus oscil.len entre els 75€ que costa un mes a la tarda o els 80 d’un mes al matí i fins els 260 € que costen els dos mesos durant tot el dia.

Com és habitual, el torn de matí serà de 9 a 13 h i el de tarda de 16 a 19 h.

Les inscripcions es recolliran als matins i les tardes de dilluns i dimecres al MiD. Olga Samper, tècnica d’educació de PLF explica que, a la preinscrició, als pares se’ls hi donarà el full a complimentar amb les dades del nen, hauran de fer la tria de modalitat de Casal i la informació de com efectuar l’ingrés de la quota.

En el cas d’excés de places en algun grup, es procediria a un sorteig, tot i que l’Ajuntament insisteix que és un cas poc probable. El casal d’aquest estiu es farà a les instal.lacions del CEIP Mas Prats.