URGENT

Obert el termini de sol·licitud d’ajudes al menjador escolar, als llibres de text i al casal d’estiu.

Compartiu aquesta història

 

Des de dilluns i fins a el 3 de juny es poden presentar les sol·licituds per aconseguir les ajudes i subvencions tramitades des de l’Ajuntament.

La primera d’aquestes ajudes és la destinada a subvencionar el Casal d’Estiu municipal d’enguany.

Aquestes ajudes han experimentat un augment de sol·licituds considerable en els últims anys.

L’any 2009 es van presentar 41 demandes d’ajuda pel casal d’estiu, arribant a les 57 l’any passat. D’aquestes demandes, la majoria van ser aprovades i només 14 van ser denegades.

Aquesta ajuda és tramitada i gestionada directament per l’Ajuntament, a l’igual que l’ajuda pels llibres de text escolars pel proper curs.

Aquesta beca també ha experimentat un augment de demandes. Fa 2 anys es van sol·licitar 145 ajudes i l’any passat la xifra es va enfilar fins les 162, 111 de les quals es van aprovar i 51 es van denegar.

Per optar a aquestes ajudes municipals cal presentar tota una sèrie de documentació, detallada en els impresos de sol·licitud que es poden recollir a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

De fet es destaca que no s’admetrà cap petició sense tota la documentació requerida.

Entre d’altres requisits caldrà que els sol·licitants presentin el justificant d’ingressos d’aquests any 2011 i les despeses d’habitatge.

L’altre ajuda a la que es pot optar és la del menjador escolar. Aquestes beques estan tramitada per l’Ajuntament, però gestionada des del Consell Comarcal del Maresme. Com la resta d’ajudes, aquestes sol·licituds també han augmentat en nombre de demandes en els últims anys. Entre el 2007 i el 2009 les demandes es van duplicar arribant a les 87.

Per optar a aquesta ajuda comarcal no es superar una renda màxima per membre de la unitat familiar per persona i any.

Aquest còmput econòmic és inexcusable i no es tindran en compte les sol·licituds que es presentin que superin aquesta xifra.

Totes les sol·licituds per aquestes ajudes es tramiten des de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de PLF, on cal demanar cita prèvia. Per ampliar la informació i consultar els requisits d’aquestes ajudes podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament 93 762 00 43.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics