radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Dos campions de Catalunya de Jiu Jitsu són del club de PLF

Dos campions de Catalunya de Jiu Jitsu són del club de PLF

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 707 0

 

Fa uns dies es va celebrar al Poliesportiu de Sentmenat el Campionat de Catalunya de Jiu-jitsu, un art marcial japonès basat en la defensa personal sense armes.

En les tres categories de competició, el Club de Jiu Jitsu de PLF ha aconseguit medalles, i en dues categories els esportistes palafollencs han aconseguit el títol de campió de Catalunya.

A la categoria de menys de 69 quilos, s’ha proclamat campió Jordi Hereu, del club palafollenc. Hereu, que va haver de superar fins a 6 combats, ha sumat així el seu 4t campionat consecutiu defensant el club de PLF. A la categoria de menys de 77 quilos, Cristian Brieto ha aconseguit la 2a plaça del podi, i Jesús Tripiana la 3a plaça.

A la categoria de menys de 85., el campió també ha estat del club palafollenc, amb Óscar Corrales.

Ens ho ha explicat el president del club i alhora instructor, Antoni Gutiérrez, qui ha valorat com a molt positiva la competició catalana.

Ja fa anys que el club palafollenc desenvolupa la seva tasca, bàsicament d’art marcial i de defensa personal a l’espai de l’Esport per la Salut, al cap de PLF, tot i que no renuncia a la vessant de competició.

Aquest proper cap de setmana, 3 dels medallistes palafollencs defensaran Catalunya al campionat d’Espanya que es celebrarà a Madrid, amb la resta de campions i subcampions de les federacions regionals. A Madrid competiran Hereu, Corrales i Brieto.