radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » El Pla d’Igualtat necessita de la complicitat de la ciutadania per aconseguir els seus objectius.

El Pla d’Igualtat necessita de la complicitat de la ciutadania per aconseguir els seus objectius.

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1296 0

Ahir al vespre es va presentar el Pla d’igualtat de Gènere de PLF amb el que el consistori vol establir els criteris amb els que eradicar les desigualtats entre homes i dones a la nostra localitat.

Es tracta d’un pla transversal i que afecta a tots els àmbits de l’Ajuntament i de la societat palafollenca i que s’ha de desplegar entre el 2011 i el 2014.

Per tal de poder desenvolupar el pla cal , a més del compromís polític, la participació i la complicitat de la ciutadania a l’hora de desenvolupar les polítiques proposades en el document de treball.

L’objectiu general del pla és incorporar la igualtat de gènere a totes les polítiques municipals, pel que s’haurà d’aportar recursos, econòmics, personals i materials.

A la presentació del document , ahir a la sala de plens de l’Ajuntament, es van explicar les 7 línies estratègiques que vol treballar el pla en els propers 3 anys. Bàsicament es vol aconseguir un impuls de les dones a la participació sociopolitica a PLF, eradicar la violència domèstica, la conciliació del temps, del treball i la corresponsabilitat, la coeducaió eb valors igualitaris, la salut i el treball en el millor disseny igualitari del municipi.

La 20a de dones que van assistir a la presentació han destacat la importància del Pla d’Igualtat de PLF. Escoltem la valoració que en feien del pla la Dolors, l’Anusca i la Pepi.

La majoria d’assistents a la presentació, a més, van participar anteriorment en l’elaboració de la diagnosi de la situació actual de les desigualtats a PLF. El pla, que en breu es podrà consultar a través del web de l’Ajuntament, enumera diferents accions i actuacions per fomentar la visió també en femení del nostre municipi.

Foto: un moment de la presentació d’ahir.