radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Diumenge es presenta l’associació “Vivelles, cultura i entorn de St. Genís” amb una passejada.

Diumenge es presenta l’associació “Vivelles, cultura i entorn de St. Genís” amb una passejada.

COMPARTEIX-HO
, / 1392 0

A partir d’aquest cap de setmana PLF tindrà una nova associació encaminada a promoure la cultura i l’entorn natural i patrimonial de St. Genís. La nova entitat, anomenada “Vivelles, cultura i entorn”, assumirà les activitats culturals que fins ara organitzava l’Associació de Veïns.

Xavier Salicrú, membre fundador de Vivelles ens explica els objectius de la nova entitat.

Vivelles es presenta aquest diumenge amb una passejada pels turons de St. Genís. La sortida, gratuïta i a apta per a tots els públics, començarà a partir de les 9 del matí just davant de les antigues escoles de St. Genís, que també serà la seu de l’entitat.

La nova associació ja està preparant altres activitats. Algunes d’elles seran noves sortides, i d’altres seran la continuació d’activitats que ja es feien com ara la recuperació del contrapàs de St. Genís o la participació de a les jornades europees del Patrimoni i diferents tallers. Ens ho ha explicat el mateix Salicrú.

Una altra activitat prevista per la nova entitat és la creació d’un club de lectura, amb el que es pretén dinamitzar la vida cultural tant de St. Genís com també de la resta del municipi.