URGENT

Ja es poden tramitar denúncies a través del web de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

El portal d’internet de l’Ajuntament de PLF incorpora des d’avui un nou servei que permet tramitar denúncies policials a la través de la xarxa.

Aquesta nova aplicació permetrà millorar el servei de denuncies i evitar esperes a les dependències policials.

Per denunciar per internet caldrà omplir un formulari amb les dades principals i s’atorgarà un número de registre. Amb aquest número caldrà dirigir-se a la caserna de la Policia Local o a qualsevol comissaria dels Mossos per tal d’imprimir una còpia de la denúncia i signar-la. Un cop validades les dades i signada la denúncia, aquesta iniciarà el seu procediment jurídic.

Això facilitarà als ciutadans la denuncia de fets sense moure’s de casa, i a més, l’aplicació es dóna amb diferents idiomes. Marc Peña és el cap de la policia local.

El mateix cap de la Policia explica en quins casos es pot tramitar la denúncia a través de la nova aplicació web, i quan la denuncia s’ha de fer, obligatòriament, de forma presencial.

La Policia avisa que l’ús indegut d’aquesta aplicació web, pot provocar actuacions jurídiques contra els usuaris.

Per poder fer denúncies a través del web, cal que us dirigiu a palafolls.cat i cliqueu l’accés directe que trobareu a la dreta de la pantalla principal, sota el títol de denúncies policials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics