El St. Lluís de futbol Sala es retroba amb la victòria contra el Mataró.

L’equip palafollenc s’allunya de la zona de descens gràcies de la solvent victòria aconseguida aquest cap de setmana al Figuerassa Arena. El St. lluís es va imposar al Racing Mataró per 5 a 1 en un partit en el que els de la capital no van tenir opcions de guanyar als palafollencs.

Amb aquesta victòria el St. Lluís es situa 10è, empatats a punts, precisament, amb el Racing de Mataró. L’equip està ara 3 punts per sobre de les posicions de descens.

Aquesta propera setmana jugaran contra el Canyamars, un equip immers a la zona de descens amb només 6 punts.

L’altre equip sènior de futbol sala de PLF, el Sta. Maria, descansava aquesta jornada a l’espera de jugar aquest cap de setmana contra el Puigcerdà.

L’equip de la Cerdanya és actualment líder de la classificació, amb només una derrota, un empat i 11 victòries. El Sta. Maria és 10è a la taula, amb 4 victòries i 8 derrotes.

En categories inferiors, el cadet ha perdut contra el Premià per 13 a 7 en un partit vibrant, mentre que l’infantil sí ha pogut imposar-se contra el Vilassar per 1 a 8.

En futbol, l’amateur ha descansat aquesta setmana, mentre espera enfrontar-se al Montessori Palau, el 10è classificat. Els palafollencs són 3rs a la taula després d’una primera volta amb només 2 derrotes.

D’altra banda el juvenil va empatar a 3 a casa contra l’Arbucienca i es manté a la part mitja i tranquil·la de la taula.