URGENT

Malgrat de Mar vol sortir del Consorci de promoció Costa de Barcelona Maresme per estalviar.

Compartiu aquesta història

 

El consistori malgratenc està immers en tot un seguit de mesures adreçades a reduir la despesa pública. Si aquesta setmana us avançàvem el tancament de l’Ajuntament a les tardes, aquest vespre el ple tractarà la sortida del consistori del consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme.

Es tracta d’una entitat destinada a la promoció de la destinació turística del Maresme a la que hi estan adherits tots els Ajuntaments de la comarca i també agrupacions i empreses.

Si Malgrat surt del consorci, del qual en forma part des dels seus inicis a finals dels 90, és per estalviar-se la seva aportació anual de 6.300€. Una aportació que ve determinada pel nombre de llits i potencialitat turística dels municipis, i que situen Malgrat com un dels pobles amb major aportació econòmica, juntament amb Calella o Sta. Susanna.

Per exemple, PLF, que també està adherit al consorci, hi aporta anualment uns 1800€.

Es dóna la casualitat que l’impuls del Consorci es va viure sota la presidència de l’actual alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy.

La separació de l’Ajuntament de Malgrat del consorci de Promoció Costa de Barcelona Maresme es tractarà aquest vespre en la primera sessió plenària d’aquest any que té 11 punts a l’ordre del dia.

Entre ells hi ha 3 mocions, entre les quals 2 d’ERC. Una demana declarar el molí de Can Feliciano, al costat de l’antiga caserna de Malgrat, com a bé cultural d’interès local. Els republicans presenten també una moció de rebuig a la sentència del tribunal suprem contra la immersió lingüística a l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics