URGENT

4 detinguts a Malgrat per robar un cotxe a l’aeroport de Madrid

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de Malgrat va detenir ahir a 3 homes i 1 dona com a presumptes autors del robatori d’un vehicle a l’aeroport de Madrid aquests dilluns.

Els agents van aturar el vehicle, un Peugeot 207, que circulava per l’avinguda de la Costa Brava, després d’observar la conducció negligent dels ocupants.

El conductor del vehicle, amb evidents símptomes de conduir sota la influència l’alcohol, va negar-se a efectuar la prova corresponent, i els agents van procedir a la seva detenció, primer com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Durant la comprovació de les dades del vehicle, els agents van veure que el cotxe constava com a robat de l’aeroport de Barajas, a Madrid, tan sols unes hores abans.

Davant d’això la policia va escorcollar el cotxe, on van trobar diverses eines com palanques, serres i tenalles, susceptibles de ser emprades en la comissió de delictes de robatori.

Davant dels fets, els agents han detingut els quatre ocupants del vehicle que també consten amb nombrosos antecedents policials per robatoris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics