URGENT

Novena victòria consecutiva del sènior femení de bàsquet de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Imparable i intractable es mostra l’equip femení del nostre municipi que de moment no ha cedit cap punt en les 9 jornades que ha jugat l’equip palafollenc. Tot i aquesta progressió espectacular, no ostenten la primera posició de la classificació per que el Bisbal té el mateix balanç de victòries però té una millor estadística anotadora.

L’última victòria del PLF ha estat aquest cap de setmana al Palauet i contra el Lloret. Les gironines no van poder aturar l’equip local, que es va imposar finalment de 18 punts: 55 a 37.

L’entrenador del sènior femení, Eloi Alargé explica que ha estat una sorpresa poder compactar un equip amb moltes cares noves, i que venia d’una crisi al final de la lliga anterior.

Per Alargé a l’horitzó hi ha la fase d’ascens de categoria, tot i que és un objectiu que no obsessiona a un equip cohesionat i que té el bon ambient com a secret de l’exit.

Les palafollenques són segones i la propera setmana viatgen a la pista del Cassanenc, actuals 11es classificades.

Els nois no van poder guanyar el derbi contra el Malgrat 07. El partit va començar favorable als palafollencs, que van arribar a guanyar de 17 punts. De fet l’avantatge es va aguantar fins al tercer quart, que va acabar empatat a punts. En l’últim quart, el Malgrat va ser clarament superior i va acabar imposant-se per 68 a 73. És la 7a derrota de l’equip en aquesta competició, cosa que situa a la 10a plaça de la classificació.

Aquesta setmana jugaran a la pista de l’Sporting Caules, actual 14é classificat.

El júnior palafollenc de bàsquet va caure al Palauet per 46 a 67 contra l’Arbúcies. Tampoc van tenir sort els cadets locals. El masculí va perdre a la pista del Lloret, 51 a 49 i el femení a Fornells per 82 a 53.

La bona notícia en les categories inferiors la trobem al Mini masculí que no va tenir pietat del Nou Caules i es va imposar 115 a 24.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics