URGENT

Detenen a un jove de Malgrat amb 20 plantes de Marihuana en un magatzem

Compartiu aquesta història

 

El jove, de 21 anys i veí de Malgrat, està acusat d’un delicte contra la salut pública, en la vessant de cultiu de marihuana.

En una inspecció a peu de la policia local al Centre St Roc de Malgrat, al passeig marítim, els agents van observar que sortia fum d’un dels locals magatzem d’aquest complex.

En comprovar l’origen del fum, van identificar a l’interior del magatzem al detingut que estava consumint marihuana juntament amb un grup de joves, entre els que hi havia tres menors d’edat, un d’ells de només 7 anys.

Els agents van poder comprovar que a l’interior del recinte hi havia una mena d’armari especialment dissenyat pel cultiu de marihuana, amb llums, extracció de gasos i aigua, amb un total de 20 plantes de marihuana al seu interior.

Davant d’aquest fets, es va procedir a la detenció del jove, la intervenció de la droga i els estris de cultiu i a la instrucció de diligències penals adreçades al Jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar.

En una altra actuació, aquest cap de setmana, els agents locals van observar com un ciclomotor, davant la presència policial, va realitzar una maniobra “estranya” i va caure a terra. Els policies van poder interceptar el conductor, que va donar positiu en les proves d’alcoholèmia, 3 vegades per sobre del permès.

També es va començar diligències penals pel conductor d’un vehicle que circulava pel passeig marítim que va donar positiu. La policia el va aturar després que quasibé xoqués contra el cotxe de la Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics