radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Detenen a Tordera 3 persones amb 3 tones i mitja de cable de coure.

Detenen a Tordera 3 persones amb 3 tones i mitja de cable de coure.

COMPARTEIX-HO
, / 567 0

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones com a presumptes autores d’un delicte de receptació després de ser sorpresos amb 3 tones i mitja de cable de coure suposadament robat quan es disposaven a vendre’ls en un desballestador del municipi de Tordera.

Els agents, que realitzaven un control preventiu de robatori i furt de material de coure a la comarca, van identificar un vehicle amb 500 quilograms de cablejat de coure, de diferents mides, repartits en sacs sense que els dos ocupants de la furgoneta poguessin acreditar-ne la procedència.

En el moment de la identificació, es va presentar una tercera persona que assegurava viatjar amb les altres dues. Els agents, quan va comprovar que la furgoneta no estava habilitada per a tres places, van fer una recerca per la zona per verificar si el desplaçament s’hauria produït en dos vehicles. I llavors, els Mossos van localitzar una altra furgoneta carregada amb 3 tones de cablejat de coure, presumiblement robat, de les mateixes característiques que l’anteriorment intervingut.

Els detinguts són tres veïns de Sant Feliu de Guíxols d’entre 28 i 30 anys. En aquests moments, la policia catalana investiga la procedència del material intervingut i no descarta més detencions.

Diari Girona