URGENT

Els polítics de PLF demanen al nou govern català que lluiti contra la crisi.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge els catalans tenen una cita amb les urnes per perfilar la composició del nou parlament de Catalunya i, per tant, del nou govern de la Generalitat. Davant aquests comicis els partits polítics del nostre poble han expressat les seves peticions al nou executiu que en sortirà aquest diumenge.

El socialista Valentí Agustí demana al nou govern que treballi per lluitar contra la crisi i per dotar als ajuntaments de l’esperat nou finançament.

El líder de CiU a PLF, Xavier Dalmau demana que el govern que surti de les eleccions sigui fort i capaç d’aixecar el país de la crisi actual.

Óscar Bermán, del PP de PLF, demana que passades les eleccions s’acabin les picabaralles i comenci el treball per lluitar contra la situació econòmica actual i per bones polítiques de benestar.

El secretari de comunicació d’Esquerra a PLF, Josep Soms, explica que els republicans consideren 2 coses com a prioritàries, a banda d’atacar la crisi. Es tracta del sobiranisme i de les polítiques socials.

Iniciativa de PLF demana que el nou executiu aconsegueixi reprendre i retornar la confiança dels ciutadans. Ho ha dit el seu portaveu Juan Andrés Osorio.

Diumenge, un cop tanquin els col·legis electorals, RP engegarà un programa especial en el que us explicarem l’evolució de l’escrutini a PLF i a Catalunya, i us oferirà les valoracions dels polítics locals i comarcals amb les primeres dades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics